Labels

Sunday, 16 December 2012

Kembali Berniaga Semula

Salam,

Kak Zie kembali lagi setelah kurang sibuk kerana anak bongsu pun dah boleh berjalan. Kali ini Kak Zie cadang nak menjual barang-barang dapur keluaran Andrew James, Tefal serta lain-lain brand seperti Kenwood, Morphy Richards, Russell Hobbs dan sebagainya lagi bergantung kepada permintaan pelanggan. Dalam seminggu dua ini Kak Zie akan update blog ini.


Seperti biasa, bagi yang berminat boleh menghubungi Kak Zie di email: barangUK@gmail.com atau tinggalkan komen pada setiap posting yang akan Kak Zie masukkan kelak. Kak Zie akan pulang ke Malaysia pada Mei/Jun 2013 dan bagi yang sanggup bersabar untuk mendapatkan barang-barang tempahan mereka (Putrajaya/Lembah Klang sahaja kerana barangan perlu diambil dari rumah Kak Zie berhampiran Putrajaya), kos pembungkusan dan penghantaran dari UK ke Malaysia dicaj sebanyak RM50.00 sekotak sahaja. Namun bagi yang mahukan barangan mereka dengan segera atau di luar Putrajaya/Lembah Klang, kos pembungkusan dan penghantaran perlu ditanggung oleh pembeli (kotak bersaiz sederhana RM110.00 dan kotak saiz besar RM180.00). Harga pembungkusan dan penghantaran akan berubah mengikut jumlah kuantiti/saiz barangan yang dipesan yakni jika Kak Zie boleh memuatkan dua/tiga barang di dalam satu kotak, maka caj hanya untuk satu kotak sahaja.

Sila hubungi Kak Zie untuk keterangan lanjut berhubung perkara ini.Insya Allah, Kak Zie akan cuba update blog ini seberapa kerap yang mungkin. Jumpa lagi.       

No comments:

Post a Comment